Mengenai Acrel

1

Acrel Co., Ltd. [Kod Stok: 300286. SZ] adalah syarikat berteknologi tinggi yang memusatkan perhatian pada penyelidikan, pengeluaran, penjualan dan perkhidmatan. Ia terutama menyediakan penyelesaian sistemik pengurusan kecekapan tenaga dan keselamatan elektrik bagi pengguna. 'Acrel' dilengkapi dengan barisan pengeluaran lengkap dari perisian platform awan hingga sensor. Hingga kini, ia mempunyai lebih dari 8000 set penyelesaian sistemik yang digunakan di China untuk membantu pengguna mewujudkan pengurusan visual tenaga, membekalkan perkhidmatan data tenaga dan meningkatkan kecekapan dan keselamatan elektrik. 'Acrel' telah mengekalkan pertumbuhan yang stabil sejak penyenaraiannya pada tahun 2012. Syarikat akan mematuhi konsep 'inovasi, kecekapan tinggi, kesatuan dan kejujuran' dan ia menyediakan lebih banyak penyelesaian, produk dan perkhidmatan berkualiti tinggi untuk pengguna sistem kuasa dan mikro -grid.

Sistem Pengurusan Kecekapan Tenaga Acrel merangkumi pelbagai platform awan untuk operasi dan penyelenggaraan pencawang, keselamatan elektrik, pemantauan peralatan persekitaran dan pengurusan prabayar, dan banyak sistem dan produk yang berkaitan seperti sistem pemantauan transformer dan pengedaran pintar, sistem pengurusan kualiti kuasa, sistem pengurusan penggunaan tenaga bangunan , platform pengurusan dan kawalan tenaga industri, sistem pemantauan kebocoran kebakaran, sistem pemantauan kebakaran, sistem pemantauan pintu tahan api, sistem arahan pencahayaan kecemasan dan evakuasi, sistem pengurusan caj untuk cerucuk pengisian, sistem pemantauan dinamis untuk pusat data, sistem kawalan pencahayaan pintar, Sistem pemantauan penebat pengedaran IT dan sebagainya.

1338591k
133637i7
133810vf
4
5
6

Jiangsu Acrel Electrical Manufacturing Co., LTD., sebuah pangkalan pengeluaran yang terletak di Kota Jiangyin, Wuxi, adalah perusahaan perintis di Provinsi Jiangsu. Ia mempunyai pusat ujian produk yang berfungsi sepenuhnya dan boleh menjalankan pelbagai ujian seperti ujian persekitaran, ujian EMC, ujian keselamatan dan kebolehpercayaan dan sebagainya. Proses pengeluaran bergantung pada sistem pengurusan maklumat yang canggih dan pelaksanaan piawaian pengurusan ISO 9001 yang ketat, yang memberikan jaminan untuk perindustrian dan pelaksanaan produk berskala besar. Kapasiti pengeluaran tahunan adalah 10350 keping, di antaranya, terdapat 2 juta meter, 1.5 juta transformer kuasa dan 10,000 set kabinet penjimatan tenaga.

Untuk cepat memenuhi permintaan pelanggan, syarikat ini menubuhkan cawangan dan pejabat di bandar-bandar besar di China dan memberikan pengalaman produk berkualiti tinggi kepada pengguna. Menjelang akhir tahun 2018, 'Acrel' memiliki 5 tanda dagang, 18 paten penemuan, 70 paten model utiliti, 93 paten penampilan dan 147 hak cipta perisian komputer, dan mengambil bahagian dalam perumusan standard industri pelbagai negara. Selama bertahun-tahun pengumpulan dan pengembangan, syarikat ini telah mendapat pujian yang tinggi dalam kualiti produk dan perkhidmatan dari pelanggan di dalam dan luar negara.

Tonton Kami

Pameran Kami

Sijil CE kami

Selamat datang untuk menyertai kami

Acrel Co., Ltd.